Ripple (XRP), Ontology (ONT), Cardano (ADA), Nano (NANO), EOS (EOS) en Lumens (XLM) kopen

Na de piek van eind 2017 staat Bitcoin nu al geruime tijd op ongeveer hetzelfde niveau. De alt-coins zoals XRP, ONT, ADA, NANO, EOS en XLM pieken regelmatig en staan op een laag niveau. Veel mensen verwachten eind 2018 weer een opleving van de koersen en in 2019 weer een algemene stijging. Maar stel dat de koers inderdaad weer aantrekt, hoger wordt en hard stijgt, hoe koop je dan snel Bitcoin (BTC) of alt-coins zoals Ripple (XRP), Ontology (ONT), Cardano (ADA), Nano (NANO), EOS (EOS) en Lumens (XLM)?

Er zijn verschillende manieren om Bitcoin en alt-coins te kopen:

  1. Via een Crypto Exchange zoals Binance, Bittrex, Bitfinex. Hiervoor moet je echter wel eerst een storting uitvoeren met een x aantal munten
  2. Via een Broker, zoals Anycoindirect, Coinbase, Litebit, Bitcoinmeester, je kunt dan via een Euro betaling cryptocurrency kopen.

In dit item gaan wij er van uit dat u voor de eerste keer cryptocurrency aanschaft en dit dus via optie #2, een broker zult doen.

Blockport.io

Blockport.io biedt een beperkt aantal cryptocurrency aan waaronder Bitcoin (BTC), NEO, Bitcoin Cash (BCH), Tron (TRX), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Ripple (RPX), IOTA, EOS en ZCash (ZEC).

Blockport is een Nederlandse start-up en komt regelmatig als goedkoopste broker naar voren tussen de cryptocurrency aanbieders die ik vergelijk.

Schrijf je nu in bij Blockport.io en verdien 10 Euro!

Kijk voor meer informatie op Blockport.io.

Bitcoinmeester.nl

Bitcoinmeester.nl biedt een groot aantal verschillende cryptocurrency aan, waaronder XRP (Ripple), ADA (Cardano) en XLM (Stellar Lumens). Ze kunnen dit doen omdat ze op de achtergrond van Binance gebruikmaken, één van de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld. Omdat Bitcoinmeester geen eigen voorraad hoeft aan te houden lopen ze ook weinig risico. Daarnaast hebben ze geen kosten voor extra fee’s, omdat ze je bestelling direct vanaf een exchange naar jouw wallet overmaken. De prijzen ten opzichte van anderen zijn relatief laag en Bitcoinmeester heeft een relatief groot aanbod van verschillende valuta. Een account aanmaken is zo gedaan en je kunt ook geavanceerde orders invoeren.

Meer weten over Bitcoinmeester? Kijk op Bitcoinmeester.nl.

Coinbase.com

Coinbase is één van de grootste wereldwijde aanbieders van crypto. Ze richten zich op online wallets en gemak voor de koper. Het aantal coins is beperkt (Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash en 0x (ZRX). Ripple (XRP) is bijvoorbeeld (nog) niet via Coinbase beschikbaar. Coinbase heeft ook een simpele App en je kunt via Euro betalen. Voor de gevorderde traders heeft Coinbase de Pro versie, waar je in plaats van te kopen of verkopen, ook echt kunt handelen in alle munten met geavanceerdere orders.

Meer weten over Coinbase? Kijk op Coinbase.com.

Anycoindirect.eu

Anycoindirect heeft een breder aanbod munten dan Coinbase, maar minder dan Bitcoinmeester. Ripple (XRP) is via Anycoindirect beschikbaar. Bij Anycoindirect kan je daarnaast niet gebruik maken van hosted wallets, maar moet je een adres invoeren om de coins naar toe te versturen. Voor de iets gevorderde gebruiker dus. Het is overigens wel veiliger om een eigen wallet te gebruiken, bij een eventuele hack van de broker kunnen jouw coins niet gestolen worden.

Meer weten over Anycoindirect? Kijk op Anycoindirect.eu.

Litebit.eu

Litebit biedt een groot aantal cryptocurrency aan, waaronder XRP (Ripple). Voor een gedeelte daarvan kan je kiezen voor hosted wallets, voor anderen moet je zelf een wallet downloaden of kies ervoor je aangeschafte crypto naar een exchange over te maken. Litebit is zeer concurrerend qua prijs en door het brede aanbod van coins een goede keuze. De klantenservice is tot 21:00 ’s avonds bereikbaar en helpt goed en snel. Een aanrader!

Meer weten over Litebit? Kijk op Litebit.eu.

Bitonic.nl

Bitonic is één van de brokers die al langer bestaat. Ze bieden alleen Bitcoin (BTC) aan en verder weinig toeters en bellen. Wat betreft prijs kunnen ze soms goedkoper zijn dan anderen, maar door de beperkte keuze kiezen veel mensen voor andere brokers. De bereikbaarheid van Bitonic laat helaas ook nog weleens te wensen over.

Meer weten over Bitonic? Kijk op Bitonic.nl.

Check Also

BSC CAKE Yield Farming

PancakeSwap Yield Farming op Binance Smart Chain

Yield Farming is aantrekkelijk door de hoge opbrengsten. Tegelijkertijd is het risico daardoor natuurlijk ook …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *