Waar kan je het meeste / maximale DeFi rendement behalen?

Decentralised Finance (DeFi) biedt heel veel opties en mogelijkheden om verschillende cryptocurrency te wisselen, staken, lenen, uitlenen en liquidity te providen. Maar waar haal je nou het meeste rendement op je inleg?

Op https://yield.rodeo kan je een overzicht vinden van veel verschillende DeFi platformen, de betreffende cryptocurrency en hun rendement. Stake bijvoorbeeld FUSDT tegen 38% rente op het Fantom netwerk via het Scream platform. Of of Wrapped Bitcoin (WBTC) tegen 310% op het Polygon (MATIC) netwerk via het Curve platform.

Wil je geen risico lopen met stijgende of dalende koersen van cryptocurrency, dan kan je kiezen voor een stablecoin of fiat, zoals bijvoorbeeld FUSDT, USDC of USDT. Wil je profiteren van een cryptocurrency met momentum, dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een coin van het netwerk zelf (FTM, MATIC) of afgeleiden ervan zoals BOO, WOO, etc.

Voor een overzicht van de actuele rendementen kan je een mooi overzicht vinden op https://yield.rodeo. Pas uiteraard wel op: Een hoog rendement betekent vaak ook een hoger risico. En het platform kan er met je inleg vandoor gaan, dus ga alleen voor de grotere platformen die al langer bestaan.

Check Also

DeFi Yield Farming

DeFi Yield Farming

DeFi (Decentralized Finance) is in opkomst en wordt door steeds meer gebruikers van cryptocurrency gezien …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *